Houtgadgets.nl Leergadgets.nl Onderwijsgadgets.nl Ulticool.nl

Gratis verzending
binnen Nederland
vanaf € 25,--

0 item(s)

Over USBstick4U

USBstick4U is een webwinkel welke inspeelt op de vraag naar USB sticks. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe USB sticks en we kopen deze wereldwijd in, rechtstreeks bij de leveranciers. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen bieden. Als u USB sticks gezien heeft die goed op onze site zouden passen, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven.

Eindhoven is een stad met een interessante mengelmoes van kunstenaars en IT-ers. Deze combinatie geeft de stad een geheel eigen identiteit.

De Dutch Design week, ieder jaar in oktober is het resultaat van de verbeelding, het creëren,  het liefhebben van kunst in de breedste zin van het woord.

Eindhoven is ook de stad van de IT. Met ASML halen we mensen vanuit de hele wereld naar Eindhoven toe. We hebben een belangrijke exportpositie.

Eindhoven is de meest ondernemende regio in Europa. Ondernemers zijn positief, optimistisch en hebben een droom. Ondernemers gaan altijd op zoek naar alternatieven om hun ambities waar te kunnen maken.

De allereerste werkplaats van Google binnen Europa begon eind 2015 dan ook in Eindhoven omdat men weet dat in Eindhoven een bijzondere dynamiek plaatsvindt tussen mensen die pure ambacht beoefenen  én werknemers met het allerhoogste denkniveau in het creëren van online oplossingen op het gebied van IT en techniek.

Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven en daar zijn we maar wát trots op!